Západočeská pobočka

Kalendář na rok 2021

Nový astronomický kalendář ASTROFOTO 2021, který vám nabízíme, je společným dílem Libora Šmída a Josefa Jíry, členů Západočeské pobočky České astronomické společnosti, pod jejíž hlavičkou se autoři dlouhodobě věnují propagaci astronomické fotografie a historii astronomie. Svými aktivitami tak navazují na prvorepublikovou edici „Knihovna přátel oblohy“ Josefa Klepešty, která vydávala propagační materiály a publikace s astronomickou tématikou. Kalendář obsahuje snímky českých a slovenských astrofotografů, kteří byli ochotni prezentovat svoje fotografie v našem kalendáři, jmenovitě Ondrej Králik, Matúš Motlo, Vlastimil Musil, Martin Myslivec, Pavel Pech, Andrej Slavik, Libor Šmíd, Václav Uhlíř a Tomáš Zábranský. Všem autorům moc děkujeme.

Kalendář je ve formátu A3 a skládá se z 13 tematických listů plus jednoho informačního, který je oproti zvyklostem vložený hned na druhé stránce :-). Dlouho jsme přemýšleli nad technologií tisku, zda zvolit digitální nebo offsetový tisk. Nakonec rozhodla cena, která umožní poskytnout kalendář členům České astronomické společnosti za zajímavou cenu. Pokud si náš kalendář objednáte, tak budeme velmi rádi za vaši zpětnou vazbu třeba prostřednictvím facebooku, protože bychom rádi v tisku kalendáře pokračovali i v následujících letech a vaše odezva je pro nás důležitá!

Vaše případné objednávky či dotazy zasílejte na pobočkový e-mail info@zpcas.cz V případě obednávky prosím o zaslání níže uvedených údajů. Doporučuji si objednat více kusů při jednom poštovném. Kalendáře odesíláme na vámi vybranou pobočku Zásilkovny po připsání peněz na účet nebo doporučujeme osobní odběr v Plzni, Rokycanech. Osobně si můžete kalendář vyzvednout i v Praze a to v neděli 10. 1. od 14h do 14h30 na parkovišti Ikea Zličín. Níže uvádíme náhledy na této stránce mají záměrně sníženou kvalitu. Pro vaši představu si však níže můžete prohlédnout i vytištěné jednotlivé listy. V novém roce 2021 vám přejeme mnoho astronomických zážitků!



Při objednání prosíme o tyto údaje:

  • jméno a příjmení
  • pokud jsem členem ČAS, tak číslo průkazky
  • e-mailovou adresu
  • vaše tel. číslo
  • počet objednaných kusů. Člen ČAS platí 140,- nečlena ČAS platí první kus za 199,- další již za 140,-, poštovné a balné 100,-
  • název pobočky Zásilkovny kam budeme zásilku posílat.Na přiloženém odkazu naleznete všechny pobočky https://www.zasilkovna.cz/pobocky


A jak to dopadlo? Omluvte sníženou kvalitu fotografií z mobilu :-).

Autor článku: Josef Jíra
Aktualizace: 8. 12. 2021

© 2006-2024 Západočeská pobočka České astronomické společnosti