Západočeská pobočka

Exkurze do IQLANDIA v Liberci

Akce pro malou účast zrušena - zkusíme to na podzim (říjen, listopad)

Západočeská pobočka České astronomické společnosti pořádá v sobotu 22. dubna 2017 exkurzi, tentokrát do Science centra IQLANDIA v Liberci. Jedno z největších center v České republice má pro vás připraveno přes 5 pater poznání a zábavy. Pokud by to někomu nestačilo, je možnost navštívit i IQ Park, jedno z prvních vědecko-zábavních center u nás. Pro astronomy je také připraveno planetárium se spoustou filmů.

Vaše přihlášky zasílejte na e-mailovou adresu Západočeské pobočky ČAS info(zavináč)zpcas.cz do 20. března 2017. Obratem budete informováni o platbě, která bude probíhat převodem na konto pobočky. Do přihlášky uveďte jméno, kontaktní e-mail a číslo na telefon, který budete mít k dispozici při zájezdu. Zájemci, kteří chtějí shlédnout některý z pořadů planetária, uvedou do poznámky i název/čas vybraného pořadu, na jehož základě provedeme rezervaci.


Planetárium
10:00 Přírodní výběr
11:30 Do vesmíru a zase zpátky (only CZ)
13:00 Výprava ke hvězdám
14:30 Úsvit kosmického věku
16:00 Astronaut
17:30 Výprava ke hvězdám

Organizační záležitosti:

Termín:22. dubna 2017(sobota)
Čas odjezdu:z Plzně 6h 00m z parkoviště u Hamburku (současná budova soudu u malého Tesca)
Návrat:cca 22h
Doprava:členové České astronomické společnosti a Felixíru 400,- ostatní 450,- (cena nezahrnuje vstupné a cestovní pojištění, které si každý účastník zajišťuje individuálně)
Vstupné:Vstupné si hradí každý účastník sám. Vstupenky se dají dopředu koupit přes e-shop, doporučujeme ale ještě počkat, zkusíme vyjednat množstevní slevu.
Otevírací doba:od 9h do 19h
IQ Landiawww.iqlandia.cz/cz/
IQ Parkwww.iqlandia.cz/cz/iqpark
Planetáriumwww.iqlandia.cz/cz/planetarium

Autor článku: Marek Česal
Aktualizace: 29. 3. 2017

© 2006-2024 Západočeská pobočka České astronomické společnosti