Západočeská pobočka

Pozvánka na 16. Podzimní knižní veletrh do Havlíčkova Brodu

Ve dnech 13. a 14. října 2006 se v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě bude konat 16. Podzimní knižní veletrh na téma Vesmír v nás a kolem nás. Česká astronomická společnost zde již po páté slavnostně udělí cenu Littera Astronomica za literaturu spojenou s astronomií. Téma veletrhu i  doprovodný program také odráží mimořádnou událost letošního roku - 26. valné shromáždění Mezinárodní astronomické unie, které se pod záštitou prezidenta republiky a dalších významných osobností konalo v srpnu v  Praze.

Zveme vás do stánku České astronomické společnosti a na astronomický doprovodný program. Členové ČAS mají vstup na Podzimní knižní veletrh zdarma! Kromě České astronomické společnosti na přípravě spolupracuje Nakladatelství Aldebaran (www.nva.cz), Jihlavská astronomická společnost (http://hvezdarna.astro.cz/jihlava/) a Supra Praha, s.r.o (www.celestron.cz). Více informací o 16. Podzimním knižním veletrhu najdete na www.hejkal.cz.

Stánek České astronomické společnosti a Nakladatelství Aldebaran nabízí prodej knih, projekci, model marsovského vozítka z Lega na povrchu Marsu a také losování o fotografie vesmíru z významných světových hvězdáren.

Více informaci (zejména program) naleznete v pozvánce - PDF soubor

Autor článku: Marek Česal
Aktualizace: 13. 10. 2006

© 2006-2024 Západočeská pobočka České astronomické společnosti